kidzRhipp

kidzRhipp
voor goedkope baby- en kindermerkkleding

woensdag 11 februari 2015

Valentijn vliegt weer deftig rondZaterdag is het weer 14 februari en iedereen kent de betekenis wel van die dag: Valentijn.
Dat lieve, schattige engeltje mag dan weer duchtig zijn vleugels uitslaan en al die geliefden een mooi teken van hun schattebout afleveren.

Nu vind ik valentijn wel een heel discriminerend mannetje, want als je nog geen schattebout hebt gevonden werkt hij op die dag ook niet voor jou, en moet je zelf maar een leuk cadeautje kopen voor jezelf, want tenslotte heeft nog niet iedereen de liefde van zijn/haar leven al gevonden.Nu is het tegenwoordig wel eenvoudig om online je valentijnscadeau te bestellen en zo zeker te zijn dat het op tijd geleverd wordt, vaak in een doos waar niemand van kan raden wat erin verstopt zit (altijd handig als je liefste een nieuwsgierig type is). Maar wat kan je toch altijd opnieuw geven? Weer parfum, lingerie, oorbellen? Of wordt het toch eens geen tijd voor helemaal iets nieuws?

Waarom geef je eens geen tijd cadeau? In de hedendaagse wereld is tijd vaak één van de schaarste items die je kan vinden en dus ook kan geven. Veel mama's van vandaag geven vaak aan dat ze door het gegoochel met werk, huishouden, kinderen en "significant other" in het leven vaak vergeten om een momentje voor zichzelf te regelen. Maak met de kinderen eens een leuke kaart waar je een bon aanhangt voor een middagje vrij, om te gaan shoppen, eens een filmpje mee te pikken (50 tinten grijs, misschien??), een beauty arrangement te boeken, of gewoon een middagje bankhangen.

Natuurlijk wil dit niet zeggen dat wij vrouwen ( en mannen, natuurlijk ook) niet ook nog een kleinigheidje op prijs zouden stellen. Maar zoals gezegd, ga eens online kijken bij kleine zelfstandigen. Hier vind je vaak leuke en originele dingen voor een lage prijs, maar met veel liefde verpakt en verstuurt, zoals het hoort op de dag van de liefde natuurlijk.
Zo heb je bijvoorbeeld leuke, gezellige winkeltjes waar je een uniek item kan vinden als decoratie voor de woonkamer, geef eens een leuke sauna handdoek met naam of eigen tekst op geborduurd.

Vaak vind je in deze winkeltjes iets zelfgemaakt, van eigen makelij en bedacht door een creatieve geest ter plaatse. Iets wat net anders is dan anders, waar je er geen 13 van in een dozijn vind. Door bij een kleine zelfstandige iets te bestellen en af te halen geef je iets dat met liefde is uitgezocht, gemaakt of verpakt en dat zie je altijd.

Voor de mama's en papa's die alleen zijn met de kinderen: waarom dan eens geen valentijn voor de kids? Neem eens een kijkje in de webwinkel, verpak het in een mooi papiertje en laat weten dat zij tenslotte wel het grootste deel van je hart gestolen hebben. Als papa zo een super mooi jurkje voor zijn kleine prinsesje inpakt en afgeeft, tja, welke papa is dan niet de allerbeste van de hele wereld? Als zoonlief nu net zo een stoere jeansbroek krijgt van mama met een leuke hartjeslolly erbij, tja, dan heb je wel de kans dat ie hopeloos verliefd op je word en nooit de deur uitgaat later, maar dat is maar een zorg voor later dan. En als je grote kleine wereldburger een nieuwe inrichting voor de kamer moet hebben, tja, dan wil je toch zeker het beste van het beste daarvoor?

Dit zijn natuurlijk maar een paar ideetjes, en we popelen om jullie uiteindelijke cadeautjes ook te horen, wie weet kan iemand anders nog inspiratie gebruiken, of onthouden voor volgend jaar. Geven jullie dus ook nog wat tips mee van leuke, originele of ongewone cadeau's?

Je ziet het, ook wie momenteel even zonder inspiratie zit kan even op het wereldwijde web gaan surfen en je krijgt een overdaad aan leuke, originele en aparte cadeau's om iedereen in je leven en in je hart eens flink in de bloemetjes te zetten en vergeet vooral niet:

Als je je cadeau afgeeft, is er nog steeds niets beter dan een flinke knuffel en die befaamde woorden:


  IK HOU VAN JOU.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten