kidzRhipp

kidzRhipp
voor goedkope baby- en kindermerkkleding

maandag 9 februari 2015

Wie Wat Waar?

Ok, we hebben toegegeven, we zijn overstag gegaan, we hebben onze nederlaag erkent: WIJ GAAN BLOGGEN.
Nu wordt dit een leerschool voor ons, want wat komt er in ons hoofd op dat interessant genoeg is voor jullie om te lezen, en ook te delen? Tja, als we alles hier gaan neerpennen wordt het een roman in 365 vervolgdelen en volgens mij is dat toch niet de bedoeling van een blog? Dus, waarom beginnen we niet bij het begin en stellen we onszelf en kidzRhipp eens niet gewoon voor?


Dus, kidzRhipp:
kidzRhipp is een webwinkel met outlet merkkleding voor baby's en kinderen. Wij hebben alle maten in huis, gaande van 50 tot en met 176 en dit zowel voor de jongens als voor de meisjes. Om misverstanden tegen te gaan: het zijn outlet collecties, dus geen tweedehands kleding. Outlet betekend niet meer of niet minder dan: collecties van vorige seizoenen die rechtstreeks uit de winkels of van de agenten van die merken komen en bij ons verkocht worden aan sterk gereduceerde prijzen. Veel mensen kennen namen als: Maasmechelen Village, Rosada, Batavia stad enz waar je vaak koopjes op de kop kunt tikken. Wel kidzRhipp is eigenlijk gewoon hetzelfde, alleen natuurlijk veel kleiner en enkel voor baby's en kinderen.
Onze merken variƫren elk seizoen, omdat wij afhangen van de boetieks en agenten om onze stock te kunnen aanvullen, maar meestal vind je bij ons merken als: Name It, Esprit, Dirkje, Feetje, Grunt, Outfitters Nation, Blue Seven enz. De merken die het meest bekend zijn en dus ook wel het meeste verkocht worden in Belgiƫ en Nederland.
Met onze webwinkel willen we het jullie, als ouders, makkelijk maken om te winkelen. Want wie kent het niet:
Zoonlief heeft dringend nieuwe broeken nodig, maar de agenda van deze week staat al volledig volzet, dochterlief is net nu ziek en manlief moet de hele week overwerken. Of je gaat met zoonlief naar de winkel, maar je vindt nergens iets leuks, hij wordt het beu, er wordt getreuzeld, gezeurd, de befaamde pruillip komt boven, want net naast de boetiek is een veel leukere speelgoedzaak, of natuurlijk moet hij net nu dringend naar het toilet.
Elke ouder kent wel de "leuke" momenten van het winkelen met kinderen, of de overvolle agenda waardoor je echt geen gaatje meer vind om rustig rond te kijken en dan maar het eerste neemt dat je ziet hangen, vaak met een veel hoger prijskaartje dan je eigenlijk in gedachte had.
Wel, kidzRhipp wil hier een oplossing voor bieden: lekker relaxed winkelen vanuit je eigen woonkamer en dat op een tijdstip dat je best past. wil je om 23 uur nog even een trui bestellen? Dat kan. Kom je op zondag avond net dat ene truitje tegen dat zo goed zou passen bij die nieuwe rok? Bestel gerust.
Wij bieden het comfort van vandaag aan met een leuk vleugje ouderwetse gezelligheid: bestellen via je computer, maar altijd met een persoonlijke benadering en met een leuke attentie voor elk van onze klanten, dat vind je bij kidzRhipp.


Natuurlijk, wie zijn wij dan wel?

Wel, wij zijn een gezin van 5 personen, onze 3 nakomelingen zie je hierboven op de foto. Met 3 kinderen en een man die fulltime werkt, was het uiteindelijk niet echt interessant voor mij om ook nog fulltime te gaan werken, want ja, opvang, vakantie, ziekte, je kinderen zitten meer thuis dan er vakantiedagen op je werk zijn.
Daarom gingen we op zoek naar iets waardoor er wel nog gewerkt werd (buiten de was en de plas van alledag) en er voor de kinderen toch ook altijd iemand thuis was en zo was het idee ontstaan om een winkel te beginnen. Nu, de nadelen daarvan waren nog groter dan fulltime gaan werken: een winkel moet minstens tot 18 uur open zijn, elke zaterdag ook open, dan 's avonds nog papierwerk, nog minder vakantie dan in dienstverband en de kosten rezen de pan uit, dus winkel? toch maar niet, dat plan voeren we maar af.
Hmm, wat dan wel? Verkopen via Marktplaats, Kapaza, tweedehands? Dat zag ik niet zo goed zitten, want dan heb je geen mogelijkheid om je kopers te leren kennen, dan ben je gewoon iemand die toevallig iets te koop aanbiedt en dat wou ik toch ook niet.
Volgende plan: winkel en Marktplaats enz combineren? Een webwinkel, dus, tja, dat zou wel iets kunnen worden. Eerst maar eens kijken, wat moet je allemaal hebben, hoe gaan we dat aanpakken en vooral wat gaat onze naam worden. Alle papierwerk in orde gebracht, alle benodigde formulieren, nummers en aangiften gedaan? Ok, de naam dan nog en we kunnen starten.
En tja, omdat wij alle kinderen leuk vinden en we alle kinderen ook hip willen vinden, was het snel beslist: onze winkel zou kids are hip worden. Nog wat sleutelen en spelen met de naam en uiteindelijk was kidzRhipp geboren.
Ondertussen zijn we al 6 jaar verder en hebben we met ons gezin een soort van symbiose gevormd met de webwinkel. Meestal lukt het allemaal wel goed, maar af en toe komt er natuurlijk eens een probleempje met de kids tussen, of moet ons gezin even geduld hebben omdat de webwinkel eerst in orde moet zijn, maar dat zijn beslommeringen die iedereen wel eens heeft, en zolang de balans redelijk in evenwicht blijft, zijn wij hier gelukkig dat we jullie gelukkig kunnen maken.

Nou, dat was al een hele roman die je hier voor je kiezen krijgt, maar we hopen dat jullie het toch leuk vonden om eens te kijken wie we zijn en wat we doen.
Hopelijk tot de volgende episode van onze winkel en ons leven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten