kidzRhipp

kidzRhipp
voor goedkope baby- en kindermerkkleding

woensdag 11 maart 2015

Tijd voor de lente.

De solden zijn achter de rug, carnaval is weer voorbij, dus het volgende op de agenda is de lente. Voor mij mag dat seizoen echt wel opschieten, want ik ben die koude, natte en donkere dagen echt wel beu.
Ik verlang naar de zonnestralen, de eerste bloemetjes die boven komen en kleur geven aan de tuin, de fijne lentegeuren en vooral gewoon iets warmere, lichte dagen die in het verschiet liggen.


En natuurlijk ook de leuke, vrolijke lente kleurtjes voor de kleding mogen we zeker niet vergeten. Lieve longsleeves in pastelkleurtjes, leuke capri's in zonnige kleuren, t shirts in een dunnere stof en met korte mouwen.

Het mag weer allemaal een beetje kleuriger, fleuriger, zonniger en lichter. De donkere kleurtjes mogen in de kast, de dikke truien mogen al eens een rekje hoger (of zelfs helemaal weg) en de voorjaarsspulletjes worden weer bovengehaald.

Natuurlijk betekend het voorjaar ook wel het seizoen van de feesten: lentefeesten, communiefeesten, Pasen en ga zo maar door natuurlijk.
Voor ons betekend dit voorjaar veel feest: we hebben zowel een eerste als een plechtige communicant in huis, dus dat betekend veel werk, veel feest, maar ook veel geld spenderen. Iedereen een leuke nieuwe outfit, 2 feesten in het verschiet, cadeautjes en ga zo maar door natuurlijk.
Ach, we zouden het niet doen als we het niet leuk zouden vinden he.
 Natuurlijk denk ik dat iedereen wel weet dat feesten wel wat werk vragen, dus daarom wil ik nu al meegeven, dat de eerste 14 dagen van april hier even een rustpauze is ingelast. We zijn natuurlijk wel open, bestellen kan zoals altijd, vragen en opmerkingen zijn ook nog altijd welkom, maar het kan eventjes langer duren voor we kunnen antwoorden.
Natuurlijk komen er telkens ook wel foto's van onze feestvierders hier bij hoor, en we ontvangen ook graag jullie foto's van de sterren van de dag hier of via onze winkel. Laat je dus maar gaan en maak de leukste, feestelijkste, mooiste foto's die je maar kan, en stuur ze door.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten