kidzRhipp

kidzRhipp
voor goedkope baby- en kindermerkkleding

woensdag 22 april 2015

Communie of lentefeest op komst.

Valentijn en Pasen zijn achter de rug en het volgende op de feestagenda is natuurlijk het lentefeest of communiefeest.

April en mei zijn traditioneel altijd al de communiemaanden en de laatste jaren begint het lentefeest ook steeds meer aan populariteit te winnen.
Maar welk feest je ook kiest, het is zowieso altijd leuk voor degene die in het middelpunt van de belangstelling staat.

Wat de laatste jaren echter wel ingeboet heeft aan populariteit is de communielijst. Waar er 10 jaar geleden nog een halve winkel op een lijstje werd geplaatst, is het vandaag de dag eerder geld dat gevraagd en gewenst is, vooral dan voor de plechtige communicant die tenslotte al 12 jaar is, of wordt.

Wij zitten dit jaar met zowel een eerste als een plechtige communie en dat wordt dus weer een dure periode hier.
De plechtige communie is al achter de rug en onze grote jongen heeft er serieus van genoten hoor.Zoals iedereen kan zien, wordt onze kleine schat al heel erg groot en wordt het al een echte puber (spijtig genoeg).

Nu zaten wij met het dilemma dat alle ouders van meerdere kinderen kennen: wat gaan de zussen dragen op deze feestelijke dag??

Want, heel eerlijk, zo een dag kost heel erg veel geld: nieuwe kleding voor het feestbeest, voor de ouders, feest voor familie en vrienden, foto's en kaartjes laten maken, een leuk cadeau zoeken en ga zo maar door.

Voor de andere kinderen in het gezin moet er natuurlijk ook een nieuwe outfit gekocht worden, maar moet dat nu echt zo duur zijn?

Nee hoor, dat hoeft echt niet duur te zijn. Veel van onze items in de winkel kunnen naar eigen smaak en keuze leuk gecombineerd worden tot een leuke, vlotte en toch ook feestelijke outfit.


Deze t shirt bijvoorbeeld die in onze collecties zit. Op het eerste zicht is dit een leuke t shirt waar de meeste kleine dametjes wel interesse in hebben om in de kast te kunnen hangen.

Als je deze t shirt met een jeansbroek combineerd, zoals bv onderstaande broek, dan heb je een leuke outfit om elke dag te dragen om bijvoorbeeld naar school te gaan.


Als je echter een leuke rok op de kop kan tikken, dan krijg je al meteen een heel andere uitstraling en kan je deze t shirt heel erg makkelijk voor een feestelijke outfit gebruiken zoals op een lentefeest dus.


Als je zo een combinatie zou maken, kan je bij ons makkelijk een leuke, vlotte en feestelijke outfit samenstellen voor een 10 a 11 euro per persoon. Zeg nu zelf, daar kan je toch wel eens voor komen rondkijken als je zo veel geld kan besparen hierop?

In elk geval willen we alle jongens en meisjes die in deze periode feestvieren alvast heel hartelijk feliciteren met die prachtige dag en wie graag ook een foto wil delen is hier altijd welkom om te plaatsen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten