kidzRhipp

kidzRhipp
voor goedkope baby- en kindermerkkleding

woensdag 27 mei 2015

Een cadeau voor de nieuwe wereldburger

De leuke geboortekaartjes zijn hier weer in de bus aan het vallen, en dan begint vaak de zoektocht naar iets leuks voor die nieuwe wereldburger.

Steeds meer en meer ouders opteren voor een pamperrekening (meestal als het niet de eerste nakomeling is) of voor een geboortelijst, al dan niet online.

Nu is dat allemaal wel heel makkelijk, je weet zeker dat je iets als cadeau geeft dat de ouders zelf uitgekozen hebben en dus zeker en vast leuk zullen vinden.

Een nadeel hieraan vind ik dat je cadeau geen echte verrassing meer is, of als het een pamperrekening betreft, dat je met lege handen moet binnenkomen.

Nu kan je natuurlijk altijd een pak pampers gaan halen in de winkel, die mooi oprollen tot een taart en er bovenaan een leuk knuffeltje op planten. Op die manier heb je wel een leuke luiertaart, maar wat als je er geen zin, tijd of creatieve genen voor hebt?

Een waardebon uit een grote, of kleine, babywinkel kan natuurlijk ook altijd goed van pas komen, maarre, eigenlijk is dat toch niet echt zo leuk en apart om af te geven, toch?

Bij ons in de winkel kan je natuurlijk altijd komen snuffelen in een grote collectie leuke babykleding en de prijzen zijn ook lekker laag. Dus, je kan lekker aan komen zetten met een hele grote stapel lieve en leuke kleding, zonder dat je er honderden euro voor moet betalen natuurlijk.

Nadeel is dan wel: welke maat heb je juist nodig?

Normaal gezien zou je voor een pasgeborene maatje 50/56 nemen maar je mag zeker niet vergeten dat elke generatie een beetje groter wordt. Zie je dus op het geboortekaartje dat de lieve spruit 4 kg weegt en al de flinke hoogte van 53 cm haalt, ga dan liever voor een maatje 62. De meeste kleding merken geven hier 3 tot 6 maand voor, maar een groot voordeel met pasgeborenen is dat ze zowieso in te grote kleding zullen ingroeien. Dus, gaan we maar beter van het principe uit: beter nog wat te groot dan te klein. De laatste maat die nog regelmatig genomen wordt, is maat 68. Dit omdat het soms niet mogelijk is om in de eerste maand langs te gaan, soms gewoon omdat je weet dat ze al heel veel kleding hebben van die kleinste maatjes en graag een begin wil maken voor als de kleding toch net iets groter moet gaan worden.

Nu is het altijd wel leuk om kleding te geven, maar als je er echt iets anders van wil maken, kan je binnenkort bij ons ook leuke babyslofjes vinden.


Al onze babyslofjes kan je dan vinden bij de accessoires en bij maatje 50/56. Dit zijn gehaakte slofjes die zowel in de zomer als in de winter kunnen gedragen worden en met die kleine prijsjes is het een ideale aanvulling bij een eventueel pakketje met kleding uit onze winkel.

Deze slofjes kan je ook als kleine attentie geven aan een grote zus. Natuurlijk niet om zelf te dragen, maar vele grotere babypoppen kunnen kleding van maatje 50/56 ook dragen en dan passen deze slofjes vaak heel mooi rond de poppenvoetjes.

Je ziet het, er zijn meerdere mogelijkheden om de slofjes in gebruik te nemen, maar als je er zelf nog leuke weet, laat het ons zeker weten, eventueel met een foto, zo kunnen andere ouders ook gebruik maken van jullie creativiteit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten