kidzRhipp

kidzRhipp
voor goedkope baby- en kindermerkkleding

woensdag 17 juni 2015

Het keerpunt van het jaar.

De eerste helft van 2015 is al achter de rug en we kijken al uit naar de laatste helft van dit jaar. Als de helft van het jaar voorbij is, betekent dit echter ook dat de zomervakantie voor de deur staat en dat is voor vele mama's en papa's niet echt zo een fijn vooruitzicht.Er zijn heel veel redenen waarom je de zomervakantie niet echt je favoriete tijdstip is:

 • kinderen die zich vervelen
 • slecht weer
 • financiĆ«n die het niet toelaten om de hele vakantie de deur uit te kunnen
 • het komende schooljaar dat weer een grote hap uit het budget gaat nemen
 • misschien wel ergens een herexamen voor je tiener
 • enz
 • enz
Nu ben ik zelf ook niet echt de grootste fan van deze schoolvakantie, simpelweg omdat ze te lang duurt vind ik zelf. De eerste 2 a 3 weken weten we allemaal wel wat doen: buitenspelen, dag uitstapjes, met vrienden afspreken enz. Maar daarna he, wat moet je die andere weken nog doen? Alles wat je wou doen in de vakantie is al gedaan, vaak ook meer dan 1 keer al, en alles wat er nu nog rest zijn herhalingen.

Dus, dan begin ik maar om de voorraden voor het komende schooljaar in orde te brengen: mappen, boekentassen, pennen, en nog veel meer. Natuurlijk hoort bij die voorraad ook een voorraad nieuwe kleding.Waar ik echter vaak tegenaan loop is: wat moet je kopen: zomer spulletjes of al winter dingen? 1 maatje groter of toch nog maar niet? Moet er al een winterjas bij? 
Nu heb ik natuurlijk wel geluk dat ik altijd hier in onze webwinkel een grote voorraad heb, dus als het me niet lukt om het weer goed te voorspellen, kan ik hier in onze eigen stock eens gaan rommelen.

Nu heeft niet iedereen een voorraad van een paar 1000 stuks in huis, dus geven we een paar tips mee die altijd van pas kunnen komen:

 • stuur je kids niet direct op 1 september met een dikke winterjas naar school. Lijkt heel erg logisch, maar het komt meer voor dan je denkt hoor. Een leuke regenjas, een dikkere fleece cardigan als jas, zelfs een zomerjas kan je die eerste dag echt wel aantrekken.
 • een jeansbroek kan altijd gedragen worden, zomer en winter en alle dagen ertussen. Zorg ervoor dat de aangekochte jeans zo veel mogelijk met elastiek in de taille is. Op die manier kan je altijd een broek die in de taille net nog iets te breed is toch aanpassen.
 • vind je een koopje in t shirts? Sla dan zeker je slag, maar voorzie ook in een paar leuke cardigans. Met een cardigan of trui erboven kan je t shirts het grootste deel van het jaar dragen en moet je niet dadelijk al toevlucht nemen tot longsleeves als je kind daar niet zo van houdt.
 • voor de meisjes zijn er leuke oplossingen voor die leuke rokjes in dunnere stof: een maillot of legging eronder en zo kunnen ze ook gedragen worden op frissere dagen.
 • is 1 september de allereerste dag in je peuter zijn school loopbaan? Let er dan vooral op dat je toch een extra setje kleding meegeeft en dat alle kleding makkelijk aan en uitgetrokken kan worden. Als je schattebout voor de eerste keer in die superleuke klas komt met al die nieuwe gezichten en die nieuwe speeltjes, kan het wel eens zijn dat alles veel te interessant is, en het toiletbezoek pas op het allerlaatste nippertje maar doorgaat, met soms een klein ongelukje als gevolg.
 • Ziet je tiener het echt niet meer zitten om samen met jou in de winkel te staan? Laat het niet aan je hart komen, en laat die bijna-volwassenen even volwassen zijn en via je pc een deel in je winkelmandje droppen. Natuurlijk maak jij uiteindelijk de laatste selectie, want als je hen laat doen, ben je zeker wel op het randje van een faillissement.
Bij ons kan je voor alle leeftijden komen shoppen: baby's, kinderen of tieners, zowel voor de meisjes als de jongens hebben we constant een leuke selectie in huis die constant wordt bijgevuld. Elke week is er wel een leuke update te vinden en dit zowel in de collecties, als de koopjeshoek en vaak zelfs ook bij de accessoires.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten