kidzRhipp

kidzRhipp
voor goedkope baby- en kindermerkkleding

woensdag 24 juni 2015

Solden en kortingen

Het einde van juni is in zicht en voor vele mensen is dit een heel leuk vooruitzicht, de solden zijn namelijk in aantocht!!

Juli is traditioneel hier in Belgiƫ de maand van kortingen en koopjes in alle winkels. De zomerkleding wordt nog op het laatste moment graag bijgevuld, of al meteen in de koffers gestoken voor de komende vakantie. Hier en daar zijn net die hele leuke items voor de woonkamer aan sterk verlaagde prijzen en ook de meubels kan je nu de laagste prijzen op de kop tikken.

Het grote nadeel aan de uitverkoop is wel dat je letterlijk en figuurlijk op de koppen kan lopen. Voor mij persoonlijk is dit wel een heel groot nadeel, want een grote mensenmasa kan me echt niet bekoren, hoeveel korting er ook aangeboden wordt. Zeker de aankomende kortingen zijn niet echt aantrekkelijk voor mij, want: het is vakantie, dus als ik ga winkelen, moet ik mijn kinderen meenemen en dat is helemaal een afknapper. Veel mensen, trekken en duwen en dan nog het zeuren van de kids? Nee dank je vriendelijk, ik doe toch maar niet mee.

Voordeel van onze tijd voor mensen die net als ik echt niet in de winkels willen platgewalst worden: het internet!

Webwinkels zijn tegenwoordig helemaal niet moeilijk meer te vinden, en ook daar kan je leuke kortingen spotten. Bij ons bv, kan je in de winkel elke dag al sterk gereduceerde prijzen vinden en met de uitverkoop gaan die nog verder de diepte in, dus het is zeker de moeite om eens te komen kijken. Je vind ons via: www.kidz-r-hipp.com 

Nog een voordeel van online shoppen is dat het tot aan je deur gebracht wordt: je moet echt de deur niet meer uit en toch kan je alles wat je maar wil bestellen.
Bij ons kan je bv kiezen om het laten leveren via de post (dat is dus echt tot aan de deur, op voorwaarde dat je natuurlijk wel thuis bent om je pakje aan te nemen, anders moet je naar het postkantoor gaan om het daar af te halen) of via Kiala (hier moet je altijd naar een Kiala punt gaan om je pakje daar af te halen). Wil je het graag toch allemaal eerst even bekijken, passen en in het echt vasthouden, dan kan je bij ons ook natuurlijk altijd langskomen. Omdat ik zelf een gloeiende hekel heb aan trekken en duwen en drukte, geven wij iedereen een afspraak om langs te komen, op die manier proberen we om het zo overzichtelijk mogelijk te houden zodat elke persoon die bij ons door de deur komt onze volle aandacht krijgt en kan rekenen op onze medewerking om de beste keuze te kunnen maken.

Zowel in de webwinkel, als hier bij ons ter plaatse lopen de kortingen elke dag op en tijdens de solden is het heel goed mogelijk dat je kleding op de kop kan tikken die wel 90% goedkoper is dan het oorspronkelijk in de winkel was. Zo heb je soms shirts die in de winkel 30 euro kostten en die nu aan 5 of 6 euro verkocht worden. Broeken die slechts 3 euro kost bij ons, rokken voor 8 euro, dat zijn echt geen uitzonderingen bij ons.

Op die manier kan je makkelijk de weekendtas van je spruit vullen met splinternieuwe kleding voor dat zomerkamp met de jeugdbeweging, de koffer voor de reis naar de zon puilt uit van de leuke shirtjes en shortjes zonder dat je over je budget gaat. Dat is toch leuk op die manier kunnen winkelen?

Dat vinden wij namelijk ook, daarom dat we proberen om een zo groot mogelijk assortiment aan te kunnen bieden, zodat er voor ieder wat wils tussen zit. Momenteel zitten we al aan meer dan 1000 items in de webwinkel en er komen er elke dag nog bij. Dus, bij ons is het echt wel de boodschap om regelmatig te komen snuffelen om de beste deals op de kop te kunnen tikken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten