kidzRhipp

kidzRhipp
voor goedkope baby- en kindermerkkleding

woensdag 12 augustus 2015

De batterijen zijn weer opgeladen

De vakantie zit er voor ons weer op, en de batterijen zijn weer goed opgeladen. Dus, we kunnen er weer volle gas tegenaan.
We hopen dat iedereen ondertussen al lekker heeft kunnen ontspannen, misschien zelfs een lekker kleurtje heeft gekregen, maar vooral toch wel een leuke tijd heeft gehad.

Of het nu in het buitenland is, of hier in ons platte landje. In de achtertuin, aan het strand, in tropische temperaturen, of een frissere noorderbuur, waar je ook naartoe gaat om te ontspannen, overal is er wel veel te zien en te doen. Vooral als je met kinderen de deur uitgaat, sta je er soms versteld van welke dingen zij zo spannend en boeiend vinden. Eigenlijk is het vaak wel leuk om die verbaasde snoeten te zien, of het ongeloof als je iets verteld of vindt dat zij als onmogelijk beschouwen.

Maar nu komt het toch wel stilletjes dichterbij: de schoolpoorten gaan binnenkort weer open. Voor veel kinderen toch een beetje een teleurstelling, voor de meeste ouders toch een hele opluchting.
Voor ons is het eigenlijk vooral een terugkeer naar de normale routine, maar ik denk dat dat voor vele ouders toch wel het geval is.

Terug op tijd uit bed, de ochtend-spits doorstaan, daarna iedereen hier de deur uit en dan gaan we weer aan de slag voor het huishouden en de winkel natuurlijk.
Eerst natuurlijk de gewone was en plas: ontbijt boel opruimen, afwassen, afstoffen, dweilen, wassen en ga zo maar door natuurlijk.
Het nieuwe schooljaar luidt hier ook een groot werk in: de zomerkleding wegdoen en veranderen naar de herstkleding.
Nu doen we dat niet direct op 1 september, maar in de loop van de maand moeten we er toch aan geloven. Dat is nu niet direct het leukste werkje dat er bestaat, vooral omdat dat meestal ook betekend dat we moeten gaan winkelen.

Als we nu een geheim mogen verklappen: ikzelf heb een gloeiende hekel aan winkelen! Ja, ik weet het, als vrouw zijnde, zou dit mijn favoriete hobby moeten zijn, maar nee hoor, als ik het kan vermijden, zorg ik er wel voor dat ik echt de deur niet uit moet om de winkels onveilig te maken.
Als ik er echt niet onderuit kan, dan ben ik zo iemand die op 5 min een hele winkel kan bekijken en met 5 grote zakken kleding de deur buiten ga.

Voor mij zijn webwinkels dus echt wel een geschenk uit de hemel: ik moet de deur niet uit, ben geen tijd kwijt met kinderen die aan het jengelen zijn, geen files, stress om een parkeerplaats te vinden, nee hoor, gewoon gezellig in mijn eigen woonkamer, op het moment dat ik tijd heb even gaan shoppen via mijn computer: de hemel op aarde voor mij.

Daarom dat wij nu zelf ook al bezig zijn om al die mooie herfst collecties die we nu binnen beginnen krijgen online te plaatsen. Als ik even kijk naar mijn eigen voorkeuren, ga ik vooral voor veel keuze, lage prijzen en leuke, comfortabele kleding. Als het dan ook nog van een leuk merk is, is dat zeker mooi meegenomen.
En laat dat nu ook hetgeen zijn wat onze webwinkel net dat beetje anders maakt dan andere outlet kinderkleding winkels. Ons aanbod beslaat momenteel al meer dan 1500 stuks, de prijzen zijn meestal heel erg laag en de kortingen heel hoog. De merken die we momenteel in aanbieding hebben, zijn ook leuke merken die leuke, comfortabele dingen in de collecties hebben, zoals bv Name It, Filou&Friends, BlaBlaBla, Dirkje, Terre Bleue, NoNo en ga zo maar door.

Wat vinden jullie het belangrijkste voordeel voor een webwinkel?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten