kidzRhipp

kidzRhipp
voor goedkope baby- en kindermerkkleding

woensdag 19 augustus 2015

Een nieuw schooljaar en nieuwe collectiesHet is weer bijna zover: de schoolpoorten gaan weer open! De zomervakantie zit er weer op, de koffers mogen weer op zolder voor een jaartje en de rugzakken en boekentassen mogen weer mooi gevuld worden en in gebruik genomen worden.

Voor veel kinderen niet zo prettig nieuws: er moet weer veel gedaan worden: huiswerk, lessen, toetsen, dictee's en ga zo maar verder. Veel hersenstimulatie, een beetje minder fysieke stimulatie, maar toch alles bij elkaar meer dan genoeg om 's avonds doodmoe op tijd in bed te rollen en er 's morgens toch een beetje tegen hun zin uit te komen.

Voor ons ouders, is 1 september vaak toch een beetje feestdag: de normale routine kan weer opgenomen worden, de ruzie's en strubbelingen zijn, tijdens de schooluren dan toch, weer verleden tijd en de normale werk routine kan weer van start gaan.

Helaas betekent een nieuw schooljaar meestal ook wel het einde van de zomer, en na de zomer komt natuurlijk de herfst. Persoonlijk vind ik dit een heel lastig seizoen, want wat gaat het weer geven? Regen, zon, kou, mist? Hoe moet je je kast nu weer gaan inrichten? Gaan we voor dikke truien en cardigans? Kunnen de t shirts al naar de zolder en de longsleeves weer voorin in de kast? Doe je een dunnere regenjas aan, of gaan we toch maar voor die dikkere winterjas?

Voor ons valt dit meestal nog mee, maar de kinderen zitten een hele dag in school, die kunnen niet snel iets warmers aantrekken als het koud is, of een andere jas als het toch opeens begint te regenen.

Daarom is de herfst ook een tussenseizoen: je kan bij de herfstcollecties zowel nog leuke t shirts vinden, die je dan met een trui of cardigan kan dragen op een frissere dag, als longsleeves met rolkraag, die je dan in de winter kan verder dragen onder een warme trui of fleece.

In onze winkel zijn de doordraag collecties al beetje bij beetje aan het binnensijpelen. En om heel eerlijk te zijn: deze keer kreeg ik toch echt wel kriebelende handjes hoor. Het was deze keer echt moeilijk om van al dat moois af te blijven en het niet meteen door te sluizen naar mijn eigen kasten. Voor de meisjes zijn er echt heel mooi jurkjes en capri's te vinden. Voor de jongens zijn het stoere shirts en makkelijke jeansbroeken.


 Wat we vanaf nu ook bij elk item vermelden is een kleine suggestie om zowel een casual als een gekledere outfit met het kledingstuk te maken. Zoals het voorbeeld hierboven aantoont, kan je deze rok heel mooi combineren met de longsleeve eronder. Dan heb je meteen wel een leuke causal outfit die je dochter kan dragen tijdens de schooluren. Voor een gekledere outfit vermelden we dan dat deze rok ook heel mooi bij een witte of paarse gekledere blouse past. Deze items zijn wel willekeurig gekozen, dus we weten niet of dit momenteel nog in dezelfde maat verkrijgbaar is.

Er zijn natuurlijk nog heel veel meer items die je doen watertanden en die je kriebelige handjes bezorgen om het zo snel mogelijk in de kast van je dochter of zoon te kunnen leggen. Maar geen nood, momenteel zijn er al meer dan 1500 items in onze winkel te vinden, dus hopelijk vind je daar al ergens net dat mooie stuk of die leuke items die je al zo lang wou hebben. Heb je nog niet het perfecte stuk gevonden? Geen nood, elke dan komen er nog nieuwe items bij, dus kom regelmatig nog eens terug snuffelen bij ons, of schrijf je in voor onze nieuwsbrief, dan blijf je automatisch op de hoogte van onze nieuwe collecties en leuke acties.

Heb jij nog leuke voorstellen voor ons, of vind je dat je de outfits toch net iets beter kan samenstellen dan wij? Laat het ons dan zeker en vast weten, we staan altijd open voor tips en verbeteringen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten