kidzRhipp

kidzRhipp
voor goedkope baby- en kindermerkkleding

woensdag 4 november 2015

er schuilt zo veel meer achter kidzRhipp dan een webwinkel

In de eerste plaats is kidzRhipp een webwinkel in outlet baby- en kindermerkkleding, maar dat is niet alles wat we doen hoor.In de eerste plaats hebben we natuurlijk deze blog, die nu door jou gelezen wordt. Onze blog is geen traditionele blog, maar een beetje inzicht in ons warrig leven en hectische inzichten. Ook gaat het niet elke keer over onze webwinkel, maar over alles wat ons bezighoudt in ons drukke leven: feestdagen, tegenslagen, overwinningen, enfin, alles wat je eigenlijk in je eigen leven ook kan overkomen.

Dan hebben we natuurlijk, zoals de meeste mensen tegenwoordig ook diverse platvormen in de hedendaagse social media zoals: Twitter, Facebook, Google+, Pinterest. Ik denk dat iedereen wel weet welk platvorm het beste past bij hun persoonlijkheid, en wij persoonlijk voelen ons het beste bij Facebook. Niet dat de anderen niet leuk zijn (tenslotte, wie heeft zich nog niet verloren in de vele knappe foto's op Pinterest?) maar voor ons is Facebook de makkelijkste en vaak ook de snelste manier om in contact te komen met (toekomstige) klanten en vrienden. Ook kortingen en exclusieve acties vind je allemaal terug op Facebook.

Natuurlijk vind je die acties en kortingen ook terug in onze nieuwsbrief natuurlijk. De mensen die daar op ingeschreven zijn krijgen meestal als eerste de keuze als de uitverkoop begonnen is, als er nieuwe updates zijn geplaatst en nog veel meer. Natuurlijk krijgen nieuwe lezers ook een kleine attentie bij het inschrijven, nl de eerste bestelling is altijd zonder verzendingskost. Natuurlijk krijgen ook deze pakjes onze leuke goodiebags mee op reis zodat je onze mede-webwinkeliers kan leren kennen.

En tja, email en GSM mogen we natuurlijk ook niet vergeten, maar die kan je altijd terugvinden op onze contact- pagina of via Facebook natuurlijk, want die hier zomaar vrij gaan geven, is toch eigenlijk niet de bedoeling.

Zoals iedereen kan zien, zijn er wel wat manieren om met ons in contact te komen, en we hopen dan ook dat jullie allemaal een manier vinden die jullie bevalt en dat we gauw van jullie mogen horen.

Sturen jullie nog tips of berichtjes door naar ons?